Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Samsung ανακοίνωσε το Galaxy Tab S5e

*
Η Samsung παρουσίασε το Galaxy Tab S5e που είναι το λεπτότερο και πιο ελαφρύ tablet της σειράς. Το πάχος του είναι 5,5mm και ζυγίζει μόλις 400 gr. Επιπλέον η εταιρεία υποστηρίζει ότι έχει μεγιστοποιήσει την αναλογία screen to body, με το σχετικό νούμερο για το Tab S5 να βρίσκεται στο 81,8%. Επιπλέον είναι εφοδιασμένο με οθόνη 10,5'' τύπου AMOLED, αναλογίας 16:10 με ανάλυση 2560 x 1600. Στο εσωτερικό του χτυπάει ο 8-πύρηνος επεξεργαστής Snapdragon 670 και η Samsung υπόσχεται οτι η μπαταρία θα διαρκεί εως και 14,5 ώρες. Η συσκευή έρχεται με λειτουργικό σύστημα Android Pie αλλά και το νέο, Bixby 2.0 virtual assistant. Ακόμα θα υπάρχει υποστήριξη για Dex, ένα desktop-style περιβάλλον Android environment και θα επιτρέπεται η διαχείρηση των εφαρμογών όχι μόνο με τη χρήση του touchscreen αλλά και μέσω mouse και keyboard. Η αναπαραγωγή multimedia περνάει σε άλλη διάσταση με τα ενσωματωμένα ηχεία της AKG και για την αποθήκευση δεδομένων υπάρχουν 64GB, επεκτάσιμα έως 512GB με χρήση κάρτας microSD. Με 4GB RAM, το σύστημα θα λειτουργεί δίχως πρόβλημα, ενώ η Samsung προσφέρει και επιλογή για 6GB RAM/128GB αποθηκευτικού χώρου. Εννοείται πως θα μπορείτε να τραβάτε φωτογραφίες και video. Στο πίσω μέρος υπάρχει αισθητήρας 13MP και ένας ακόμα 8MP μπροστά, με δυνατότητα καταγραφής video 4Κ στα 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Η τιμή για το μοντέλο των 4GB/64GB θα είναι $399.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*